5 syytä, miksi asunnon myyminen flippaajalle kannattaa

Flip it ostaa asuntoja pääasiassa Turun keskusta-alueelta suoraan nykyisiltä omistajilta. Tässä jutussa pääset lukemaan, miten sinä voit hyötyä Flip it -palvelusta.

1. Säästä aikaa

Parhaimmillaan koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta kauppahinnan maksuun tapahtuu meidän kanssamme parissa vuorokaudessa. Jos esimerkiksi löysit unelmakotisi, mutta nykyinen pitäisi saada myytyä nopeasti ennen uuden ostamista, meidän kanssamme voit päästä eteenpäin pikaisestikin.

2. Säästä vaivaa

Toiminta kanssamme on tehty sujuvaksi ja helpoksi. Myydessäsi asuntosi meille, sinun ei tarvitse valmistella asuntoa myyntikuntoon, etsiä sopivaa kiinteistönvälittäjää, siivota kotiasi asuntonäyttöjä varten tai käydä pitkiä tarjousneuvotteluita. Laadimme myös kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat, joten sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaa tai vaivaa myöskään niihin.

3. Unohda epävarmuus ja remontti

Myymällä asuntosi suoraan meille, voit unohtaa epävarmuuden, sillä tiedät jo heti alusta alkaen, millaisen hinnan asunnostasi tulet saamaan ja milloin rahat ovat tililläsi. Näin pääset suunnittelemaan tulevaisuuttasi helpottunein mielin.

Asunnon kunnolla ei ole meille merkitystä. Kohde voi olla alkuperäiskuntoinen, perusteellista remonttia vaativa tai sitten hiljakkoin uudistettu. Voit siis tarjota meille kaikenkuntoisia asuntoja Turusta ja lähialueilta. Etenkin huonompikuntoisten asuntojen myyminen saattaa nykyisessä markkinatilanteessa olla hankalaa. Epävarmuus remontin kestosta, kustannuksista ja sen aikana esiintulevista yllätyksistä ei useinkaan houkuttele potentiaalisia ostajia.

4. Säästä rahaa

Maksamme kaikista kohteista senhetkisen markkinahinnan. Haluamme toimia reilusti ja tarjouksemme onkin aina yksilöllinen asunnon koosta, kunnosta ja sijainnista riippuen. Myymällä kotisi suoraan meille, säästät ajan ja vaivan lisäksi myös selvää rahaa. Välityspalkkioon kuluvat eurot voit siis hyvillä mielin sijoittaa johonkin sinulle mieluisampaan, kuten lomamatkaan tai vaikka uuden ostettavan kodin käsirahaksi.

5. Päätä aikataulustasi itse

Vaikka kauppa voidaankin toteuttaa halutessasi pikaisestikin, olemme joustavia vapautumisen suhteen. Muuttoaikataulu voidaan sopia sinun toiveidesi mukaan vaikka vasta parin kuukauden päähän. Sinun ei siis tarvitse muuttaa samana päivänä kuin maksamme kauppasumman tilillesi.

Jos haluat muuttaa asuntosi rahaksi nopeasti ja vaivattomasti, soita tai laita meille viestiä, niin jutellaan lisää. Sivuitamme löytyvän lomakkeen kautta voit jättää myös yhteydenottopyynnön ja liittää mukaan tietoja nykyisestä asunnostasi. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa viestistäsi. Viestin lähettäminen tai tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja sanomattakin on selvää, että käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Jos toiveenasi on #vaivatontaasuntokauppaa - soita tai laita viestiä, toteutetaan se yhdessä!

 

Takaisin blogilistaukseen

Samankaltaisia artikkeleita