Ostamme asuntoja Turun alueelta

Flip it ostaa asuntoja pääasiassa Turun keskusta-alueelta, mutta yhä useammin myös muualta Turun alueelta. Asunnon omistajana sinä säästät aikaa, rahaa ja ennenkaikkea vaivaa.

Miten sinä voit hyötyä Flip it -palvelusta?

Ostamme kerros-, rivitalo- ja puutaloasuntoja Turusta ja lähialueilta suoraan omistajilta - eli sinulta. Toiminta kanssamme on tehty sujuvaksi ja helpoksi. Myydessäsi asuntosi meille, sinun ei tarvitse valmistella asuntoa myyntikuntoon, etsiä sopivaa kiinteistönvälittäjää, siivota kotiasi asuntonäyttöjä varten tai käydä pitkiä tarjousneuvotteluita. Samalla voit unohtaa epävarmuuden, sillä meidän kanssa tiedät jo heti alusta alkaen, millaisen hinnan asunnostasi tulet saamaan ja milloin rahat ovat tililläsi. Parhaimmillaan koko prosessi ensimmäisestä yhteydenotosta kauppahinnan maksuun tapahtuu parissa päivässä.

Vaikka kauppa voidaankin toteuttaa halutessasi pikaisestikin, olemme joustavia vapautumisen suhteen. Muuttoaikataulu voidaan sopia sinun toiveidesi mukaan vaikka vasta parin kuukauden päähän. Sinun ei siis tarvitse muuttaa samana päivänä kuin maksamme kauppasumman tilillesi.

Millaisia kohteita me ostamme?

Asunnon kunnolla ei ole meille merkitystä. Kohde voi olla alkuperäiskuntoinen, perusteellista remonttia vaativa tai sitten hiljakkoin uudistettu. Voit siis tarjota meille kaikenkuntoisia asuntoja Turusta ja lähialueilta.

Millaisen hinnan me asunnostasi maksamme?

Maksamme kaikista kohteista senhetkisen markkinahinnan. Haluamme toimia reilusti ja tarjouksemme onkin aina yksilöllinen asunnon koosta, kunnosta ja sijainnista riippuen.

Jos haluat muuttaa asuntosi rahaksi nopeasti ja vaivattomasti, soita tai laita meille viestiä, niin jutellaan lisää. Sivuitamme löytyvän lomakkeen kautta voit jättää myös yhteydenottopyynnön ja liittää mukaan tietoja nykyisestä asunnostasi. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa viestistäsi. Viestin lähettäminen tai tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja sanomattakin on selvää, että käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Jos toiveenasi on #vaivatontaasuntokauppaa - soita tai laita viestiä, toteutetaan se yhdessä!

 

Takaisin blogilistaukseen

Samankaltaisia artikkeleita